Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Študentsko delo - AGRA

sporočam Vam, da Pomurski sejem AGRA išče študente za delo v oskrbi permakulturnega vrta oz. površine, zasejane z različnimi kulturami (cca. 800 m2). Delo je 1-2 x tedensko po nekaj ur (po potrebi, nekje od aprila do konca avgusta oz. po dogovoru z vodstvom AGRE), tik pred sejmom mogoče malo bolj intenzivno.

Gre za oskrbo te površine, kar pomeni okopavanje, sejanje in zasaditev, kontrola posevka, urejanje, estetski izgled, itd,....seveda pod strokovnim vodstvom AGRE.

Pogoj za opravljanje dela je, da imate možnost dela preko študentskega servisa in da imate lasten prevoz. V kolikor bo več zainteresiranih, bodo imeli zaradi bližine dela, prednost študenti iz območja Pomurja.

Študentsko delo je za vas odlična iztočnica za začetek sodelovanja s Pomurskim sejmom Agra.

Zainteresirani študenti se mi prosim javite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Doc. dr. Vesna Bukovac obvešča študente smeri ŽIV2, da jutri, 1.3.2018 odpadejo seminarske vaje pri predmetu Agroekologija in urejanje agroekosistemov zaradi bolniške odsotnosti izvajalke vaj. Nadomestni termin izvedbe vaj bo v petek, 23.3.208 med 8:30 in 11-to uro.

Obvestilo!

Rezultati izpitnega roka 16.2.2018 so vpisani v AIPSu in v ponedeljek, 26.2. ob 8.30 na vpogled pri prof. dr. Martini Bavec.

Prof. dr. Franc Bavec

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand