Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Zagovori na FKBV UM v mesecu juniju 2018 (29. 6. 2018):

  • ob 8:00 v predavalnici 5 bo zagovarjala zaključno delo JANŽIČ BARBARA na MAG študijskem programu 2. stopnje VARNOST HRANE V PREHRAMBENI VERIGI
  • ob 8:45 v predavalnici 5 bo zagovarjala zaključno delo CUSSIGH BARBARA na MAG študijskem programu 2. stopnje VARNOST HRANE V PREHRAMBENI VERIGI
  • ob 9:30 v predavalnici 5 bo zagovarjala zaključno delo GREIF ANKA na MAG študijskem programu 2. stopnje VARNOST HRANE V PREHRAMBENI VERIGI
  • ob 10:15 v predavalnici 5 bo zagovarjal zaključno delo ŠTRUCL BENJAMIN na VS študijskem programu 1. stopnje EKOLOŠKO KMETIJSTVO
  • ob 11:00 v predavalnici 5 bo zagovarjal zaključno delo FIDERŠEK ALEKSANDER na VS študijskem programu 1. stopnje VINOGRADNIŠTVO, VINARSTVO IN SADJARSTVO

Ura in prostor:

Študentka:

Študijski program:  

Komisija:  

27. 6. 2018 ob 8:30
v predavalnici 1

KRIŽAN KARMEN

KMETIJSTVO

Predsednica: izr. prof. dr. TATJANA UNUK
Mentor/član: red. prof. dr. MARIO LEŠNIK
Član: red. prof. dr. STANISLAV TOJNKO

27. 6. 2018 ob 9:15
v predavalnici 1

RAŠL BLAŽKA

AGRIKULTURA IN OKOLJE

Predsednik: red. prof. dr. STANISLAV TOJNKO
Mentorica/članica: izr. prof. dr. TATJANA UNUK
Somentor/član: red. prof. dr. ANTON IVANČIČ

Spoštovani študenti,

obveščamo vas, da se je podaljšal rok prijave za izpite, ki so razpisani na datum 28. 5. 2018.
Razlog podaljšanja so včerajšnja dela na sistemu AIPS zaradi katerih je bila nekaj časa motena prijava na izpite.

 V kolikor boste imeli še kakšne težave s prijavo na izpit, napišite mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. z vašimi podatki,  informacijo na kateri predmet ter kdaj ste se poskušali prijaviti. Takšne prijave bomo v ponedeljek zjutraj vnesli v sistem ter uredili v referatu.

Hvala za razumevanje.
Referat FKBV UM

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand