Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Univerza v Mariboru se je aprila 2017 prijavila na javni razpis »Vključevanje uporabe informacijskokomunikacijske tehnologije v visokošolskem pedagoškem procesu« in uspešno pridobila sredstva za financiranje triletnega projekta Didakt.UM.

Poslanstvo projekta Didakt.UM uresničuje novoustanovljena podporna služba na Univerzi, Center za podporo poučevanju UM. Center nudi podporo pedagoškemu kadru Univerze v Mariboru pri didaktični uporabi informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) in vpeljavi sodobnih učnih praks (npr. kombinirano učenje, obrnjeno učenje, problemsko učenje, projektno učenje). Sodobne učne prakse v kombinaciji z IKT pomembno prispevajo k izboljšanju študijskih uspehov študentov in omogočajo na študenta osredotočeno poučevanje.
Center za podporo poučevanju UM s svojimi dejavnostmi in izobraževalnimi dogodki nudi celovito podporo pedagoškemu kadru UM na različne načine (tudi na daljavo). Več informacij najdete na varni spletni strani:
didakt.um.si 
Pedagoški delavci ste vabljeni k sodelovanju s Centrom za podporo poučevanju UM!
Center sprejema vsa vprašanja in naročila na podporo po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 


FAKULTETA
ŠTUDIJ
ZA ŠTUDENTE
MEDNARODNO SODEL.
ZA ZAPOSLENE

Website Security Test

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand