Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

8. konferenca Društva agrarnih ekonomistov Slovenije (DAES) z naslovom "Razvojni vidiki prenosa znanja v Skupni kmetijski politiki (SKP) po letu 2020" bo potekala 20. in  21. februarja 2020  v Mariboru.

Osrednja razprava v okviru konference z naslovom "Razvojni vidiki prenosa znanja v skupni kmetijski politiki po letu 2020" bo namenjena:

-    problematiki izobraževanja na področju agrarne ekonomike,

-    problematiki in problemu prenosa znanja v okviru SKP po 2020.

Organizator konference v imenu društva:

Katedra za agrarno ekonomiko in razvoj podeželja

Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru

Kontaktna oseba:

dr. Jernej Prišenk

Katedra za agrarno ekonomiko in razvoj podeželja

Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru

Pivola 10

2311 Hoče

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tel.: +386 613 08 63

Prijave na konferenco sprejemamo:

- po pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

- po navadni pošti (izpolnite in pošljite prijavnico iz spodnje povezave) in pošljite na naslov kontaktne osebe«

Povezava: prijavnica

image002

Na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede (FKBV), Univerze v Mariboru bo v organizaciji Delovne skupine Slovenija – evropska regija gastronomije 2021 (DS SERG 2021) pri MKGP, v ponedeljek, 20.1.2020 od 8.30 do 15.00, potekala prva regijska konferenca »Slovensko kmetijstvo in gastronomija«. Ta konferenca je namenjene strokovnemu spoznavanju nosilcev živilske dejavnosti (kmetom, živilskim podjetjem, zadrugam) s HORECA (hoteli, restavracije, catering) sistemom, ter načini za sodelovanje na Štajerskem in v Pomurju z namenom predstavitve možnosti medsebojnega sodelovanja za vzajemni razvoj v okviru nacionalnega projekta SERG 2021. Več v vabilu in na spletu MKGP https://www.gov.si/novice/2019-12-20-januarja-prva-regijska-konferenca-slovensko-kmetijstvo-in-gastronomija/.

V avli fakultete bomo med konferenco organizirali možnost predstavitve ponudbe lokalno pridelanih pridelkov oz. živil iz lokalnih surovin iz SVS (prednostno ekoloških), ki jih kmetijski in živilsko predelovalni sektor (kmetije, vinarji, čebelarji, zadruge/kooperative in druge skupine pridelovalcev, podjetja,…) želite ponuditi sektorju HORECA na stojnicah, ki bodo na razpolago - z možnostjo degustacije in lahko tudi prodaje udeležencem konference – kot B2B dogodek oz. „mini borza“ med ponudniki in gostinskim sektorjem in predstavniki javnih ustanov. Zainteresirani za sodelovanje na borzi lahko izkažete svoj interes po meilu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 15.1.2020, da vam bomo lahko organizirali primeren prostor in vam dali podrobnejše napotke za sodelovanje in izvedbo predstavitve na dogodku.

Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo, da se prijavite preko spletnega obrazca do petka 17.1.2010 do 10. ure.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-M---5g_bGvk15wvRq2t5twUaPzrls79ZSg9Wn1PfxW-Hkg/viewform

Kotizacije ni!

Dodatne informacije: VabiloPROGRAM

NEPOSREDEN PRENOS: povezava

Spoštovani,

obveščamo Vas, da bo Univerza v Mariboru Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede v času od srede, 25.12.2019 do vključno četrtka, 2.1.2020, zaradi kolektivnega dopusta (27.12., 30.12. in 31.12.2019) ter praznikov, zaprta.

V tem času ne bo mogoče prejemati prispelih poštnih pošiljk, naslovljenih na Univerzo v Mariboru Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede ali sprejemati vlog.

Priponka

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand