Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Spoštovani,

objavljamo IZVEDBENI PROTOKOL VARNOSTNIH UKREPOV OB IZVAJANJU ŠTUDIJSKEGA PROCESA V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 NA FKBV UM
Protokol se nanaša na izvedbo vseh oblik študijskega procesa, ki zaradi svoje specifike in v nujnih primerih ne bo potekal na daljavo, kot npr. laboratorijske in terenske vaje, pisni izpiti in drugo.
(Veljaven od 20. maja 2020 do preklica).

Kandidati se v študijskem letu 2020/2021 lahko na Univerzo v Mariboru prijavijo v študijske programe druge in tretje stopnje, ki jih razpisujejo članice – fakultete Univerze v Mariboru.

Podrobnejše podatke o Razpisu za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2020/2021 in vpisu na Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru najdete na povezavah:

   Vpis na štud. prog. 2. stopnje

   Vpis na štud. prog. 3. stopnje

Vabljeni na informativni dan za podiplomske študijske programe Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede 4. 6. 2020 ob 15.00 v predavalnici M. Erjavca, Pivola 10, Hoče!

Pozdravljen/a študent/ka,

ŠTUDENTSKO TRŽNICO, ki je bila predvidena v ponedeljek, 16. 3. 2020, bomo zaradi nastale situacije ODPOVEDALI.

Naslednji termin, bomo pravočasno sporočili.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Študentski svet FKBV

Spoštovani,

obveščamo Vas, da bo Univerza v Mariboru Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede v času od srede, 25.12.2019 do vključno četrtka, 2.1.2020, zaradi kolektivnega dopusta (27.12., 30.12. in 31.12.2019) ter praznikov, zaprta.

V tem času ne bo mogoče prejemati prispelih poštnih pošiljk, naslovljenih na Univerzo v Mariboru Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede ali sprejemati vlog.

Priponka

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand