Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Spoštovani, 

obveščamo vas o spremembi časa uradnih ur referata za štud. zadeve FKBV UM: 

  • v ponedeljek, 17. 8. 2020, bodo uradne ure le med 11. in 12. uro
  • v sredo, 19. 8. 2020, bodo uradne ure le med 9. in 10. uro

Hvala za razumevanje.

Univerza v Mariboru v sodelovanju z družbama Elektro Maribor d.d. in Energija Plus d.o.o. tudi letos, že osmo leto zapored, objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Denarna nagrada za najboljšega študenta znaša 600 EUR, za drugo mesto 400 EUR in za tretje mesto 200 EUR!

...Več informacij najdete na povezavi: http://ssum.um.si/2020/05/razpis-za-izbor-najboljsega-studenta-univerze-v-mariboru-v-studijskem-letu-2019-2020/

VPIS V VIŠJI LETNIK, PONAVLJANJE LETNIKA IN VPIS ABSOLVENTSKEGA STATUSA za študijsko leto 2020/2021

Obveščamo vas, da bo od 3. 8. 2020 do 23. 9. 2020, omogočena izvedba e-vpisa v spletni aplikaciji AIPS za nadaljnji vpis.

Obvezno pozorno preberite in upoštevajte navodila (kliknite na spodnje povezave navodil):
- NAVODILA ZA ODDAJO DOKUMENTACIJE ZA NADALJNJI VPIS V 2020/2021
+ Navodila za izpolnjevanje vpisnega lista v elektronski obliki

- Pogoji za napredovanje po posameznih študijskih programih

- Navodila za oddajo PROŠENJ z opravičljivimi razlogi na Komisijo za študijske zadeve FKBV UM (vsako ponavljanje, napredovanje brez pogojev za napredovanje in podaljšanje absolventskega staža)
+ obrazec: Prošnja za Komisijo za študijske zadeve FKBV 2020

Prošnje se obravnavajo z upoštevanjem pravnih podlag, Navodil za presojo prošenj študentov ter upravičenih razlogov skladno s 85., 121. ter 214. členom Statuta Univerze v Mariboru in Interventna navodila za presojo prošenj študentov v času trajanja nevarnosti širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19)

V primeru težav pri izpolnjevanju elektronskega vpisnega lista se obrnite na Referat FKBV!

Zagovor zaključnega dela, na visokošolskem strokovnem študijskem programu 1. stopnje Agrikultura in okolje, bo potekal 23. 7. 2020 ob 8:00 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams. Zaključno delo z naslovom »POVEČANJE UČINKOVITOSTI ZATIRANJA BOLEZNI IN ŠKODLJIVCEV ČEBULE (A cepa L.) Z UPORABO BIOSTIMULATORJEV« bo zagovarjala Neška Pušnik.

Zagovor zaključnega dela, na univerzitetnem študijskem programu 1. stopnje Agronomija - okrasne rastline, zelenjava in poljščine, bo potekal 23. 7. 2020 ob 9:00 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams. Zaključno delo z naslovom »PRIMERNOST UPORABE KLOROFILMERSKIH ODČITKOV ZA DOGNOJEVANJE KORUZE« bo zagovarjal Blaž Bauman.
OBJAVA


V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 22. 7. 2020, do 12. ure).

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand