Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Zagovor zaključnega dela, na študijskem programu 2. stopnje Kmetijstvo, bo potekal 10. 6. 2020 ob 9:00 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams. Zaključno delo z naslovom »Vpliv dodajanja enoloških taninov v različnih fazah alkoholne fermentacije na fizikalno-kemijske lastnosti vina sorte 'Modri pinot'«, bo zagovarjala Urška Bračko.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 9. 6. 2020, do 12. ure).

Zagovor zaključnega dela, na študijskem programu 2. stopnje Kmetijstvo, bo potekal 5. 6. 2020 ob 12:30 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams. Zaključno delo z naslovom »Različni načini oskrbe vinogradnih tal in njihov vpliv na fizikalne in biološke lastnosti tal«, bo zagovarjal Marko Breznik.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 4. 6. 2020, do 12. ure).

Vabljeni k udeležbi na informativnem dnevu za podiplomski študij Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru,
ki bo potekal v četrtek, 4. junija 2020 Online (preko orodja MS Teams).
Dogodku se boste pridružili s pristopno kodo.
Ob 15. uri za študijske programe 2. stopnje (pristopna koda dc54e2o):
- Agrarna ekonomika,
- Kmetijstvo,
- Varnost hrane v prehrambeni verigi.
Ob 16. uri za študijska programa 3. stopnje (pristopna koda id8hw04):
- Agrarna ekonomika,
- Kmetijstvo.
Pogoji vpisa in roki za prijavo za vpis v študijsko leto 2020/2021, so na voljo v objavljenem besedilu razpisa, ki ga najdete na povezavi https://www.um.si/studij/podiplomski-studij/Strani/podiplomski-razpis-2020-21.aspx
Vabljeni na informativni dan in k vpisu na Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru.

Zagovor zaključnega dela, na študijskem programu 2. stopnje Agrarna ekonomika, bo potekal 5. 5. 2020 ob 10:00 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams. Zaključno delo z naslovom »Ekonomski učinki zemljiških operacij na izbranem komasacijskem  območju« bo zagovarjal Aleš Žnidarko.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 4. 5. 2020, do 12. ure).

Priloga: Objava zagovora zaklj. dela

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand