Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Zagovor zaključnega dela na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Varnost hrane v prehrambeni verigi, bo potekal 16. 10. 2020 ob 9:00.

Zaključno delo z naslovom »Vpliv mutacije gena RYR1 na lastnosti pršuta pri krškopoljskih prašičih«, bo zagovarjala Katarina Horvat.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 15. 10. 2020, do 12. ure).

Zagovor zaključnega dela na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Kmetijstvo, bo potekal 18. 9. 2020 ob 9:00.

Zaključno delo z naslovom »Razvoj genetskega testa za določanje genotipov beta kazeina A1A1, A2A2 in A1A2«, bo zagovarjal Martin Kozmos.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 17. 9. 2020, do 12. ure).

Zagovor zaključnega dela na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Kmetijstvo, bo potekal 16. 9. 2020 ob 8:00.

Zaključno delo z naslovom »FINANČNA ANALIZA GRADNJE NOVEGA HLEVA NA SREDNJE VELIKI KMETIJI«, bo zagovarjala Mojca Zavišek.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 15. 9. 2020, do 12. ure). 

Zagovor zaključnega dela, na magistrskem študijskem programu 2. stopnje Kmetijstvo, bo potekal 7. 9. 2020 ob 13:00.

Zaključno delo z naslovom »Primerjava klavne kakovosti goveda, vzrejenega v ekoloških in konvencionalnih pogojih reje« bo zagovarjal Davorin Fošnarič.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 4. 9. 2020, do 12. ure). 

Zagovor zaključnega dela, na študijskem programu 2. stopnje Agrarna ekonomika bo potekal 4. 9. 2020 ob 12:15 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams.

Zaključno delo z naslovom »Analiza perspektiv pridelave sladkorne pese« bo zagovarjala Maja Škrinjar.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 3. 9. 2020, do 12. ure). 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand