Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

OBVESTILO – KOLOKVIJ KEMIJA

Kolokvij bo v sredo, 10. 6. 2020 ob 13. uri v predavalnici Milana Erjavca. Prosim, da upoštevate varnostna navodila, ki so vam bila/bodo posredovana oziroma objavljena na spletni strani.

Na kolokvij se prijavite do petka, 5.6.na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

J. Kristl

Študente obveščam, da je v sredo, 17.6.20, ob 9.00, pisni test iz vaj za predmete:
-Integrirana pridelava poljščin,
-Poljščine,
-Ekološko poljedelstvo,
-Zrnata krma,
-Splošno vrtnarstvo,

Za pristop k pisnemu testu so opravljene vse obveznosti pri vajah (seminarske, kalkulacije, protokolni listi).
Za opravljanje kolokvija se je potrebno prijaviti na seznam na oglasni deski katedre oz. po elektronski pošti, do 15.6. 2020 do 10h.
Predavalnica bo sporočena na dan kolokvija na oglasni deski katedre.

Upoštevati je potrebno tudi vse varnostne ukrepe (svoje pisalo, kalkulator, list za test, maska, varnostna razdalja, izjava študenta). Počakate v avli (pred predavalnico Magnum) ali pred šolo.

Hoče, 29.6.2020
Viš. predavatelj. mag. Manfred Jakop

Zagovor zaključnega dela, na univerzitetnem študijskem programu 1. stopnje Agrikultura in okolje, bo potekal 29. 5. 2020 ob 9:00 s pomočjo videokonference z uporabo orodja Microsoft Teams. Zaključno delo z naslovom »Možnost uporabe taninov za zatiranje skladiščnih bolezni jablane« bo zagovarjal Gregor Kmetec.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 28. 5. 2020, do 12. ure).

Izvedba izpitov (doc. Tadeja Kraner Šumenjak)

Izpiti pri predmetih Biometrika (AGRI 2), Matematika (BIO 1), Uporabna matematika (AGRI 1), Statistika II (KMET 1) in Matematika in statistika (AGRO 1, EKO 1, VVS 1, ŽIV 1, MARP 1) bodo potekali fizično na sedežu FKBV (Pivola 10, Hoče). Izvedeni bodo v skladu z varnostnim protokolom. V primeru, da bo prijavljena večja skupina študentov, bomo v skladu z varnostnim protokolom izpite izvedli v manjših skupinah, zato je nujno, da spremljate sporočila v študentskem elektronskem poštnem predalu oz. v okolju Moodle, kjer bodo objavljena vsa navodila.

 

Obvestilo o odsotnosti.

Do nadaljnjega zaradi bolezenske odsotnosti prof. dr. M. Bavec odpadejo vse pedagoske dejavnosti (predavanja, izpiti, seminarji, konzultacije,...). O novih terminih boste obvesceni.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand