Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Pozdravljeni!!

Nadaljne govorilne ure za izpit ob ponedeljkih se prestavljajo na Teamse, ekipa Govorilne ure, koda: hionb9f.
Trenutno imam velike težave z racunalnikom, ker mi je popolnoma blokiral.
Upam, da bom uspela urediti do 9h, sicer vam javim novi termin.
Lp

doc. dr. Mateja Muršec

Spoštovane študentke in študentje fakultete,

pošiljamo vam NUJNO obvestilo MIZŠ, ki smo ga prejeli v petek zvečer.

Iz dopisa med drugim izhaja, da se univerze in samostojni visokošolski zavodi na podlagi sprejetega odloka zapirajo za vse dejavnosti, kjer je potrebna fizična prisotnost študentk/ov, vključno z vajami in študentskim raziskovalnim delom.

 

Odlok začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, torej 24. oktobra 2020, uporabljati pa se začne v ponedeljek, 26. 10. 2020. Strokovno utemeljenost ukrepov iz odloka bo Vlada Republike Slovenije presojala vsakih sedem dni, z možnostjo njihovega podaljšanja, spremembe ali odprave, upoštevajoč aktualno epidemiološko sliko v državi

Iz navedenega izhaja, da se do preklica ne izvaja več nobena pedagoška obveznost v fizični obliki za študente na fakulteti (velja tudi za terenske vaje).

Ves pedagoški proces poteka torej na daljavo.

S spoštovanjem!

Visokošolski strokovni  študijski program Ekološko kmetijstvo:

23. 10. 2020 ob 13.15– Aleksandra Nikolič.

V skladu s Pravilnikom o postopku priprave in zagovora zaključnega dela na študijskih programih prve in druge stopnje Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru je zagovor zaključnega dela javen, interesenti za ogled zagovora pridobijo kodo za vključitev v videokonferenco na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., (interesenti za ogled zagovora pošljite mail najkasneje do 22. 10. 2020, do 12. ure).

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand