Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  
Študij na FKBV

Študij na FKBV

Študijski programi

Visokošolski in univerzitetni študijski programi prve, druge in tretje stopnje...

More...
Botanični vrt

Botanični vrt

Univerze v Mariboru

Botanični vrt omogoča strokovna izobraževanja, predavanja, paktične prikaze, delavnice, raziskave in nudi strokovna vodenja odraslih in šolskih skupin. 

More...
Meranovo

Meranovo

Vinogradništvo in vinarstvo

Univerzitetni center za vinogradništvo in vinarstvo Katedra za vinogradništvo in vinarstvo

More...

Dne 29.6.2020 je bil posodobljen načrt Univerze v Mariboru za zagotavljanje kontinuiranega dela v času pojavljanja koronavirusa, št. 012/2020/N 1/515-MP.

V zgoraj citiranem Načrtu UM za zagotavljanje kontinuiranega dela v času pojavljanja koronavirusa, izdanem dne 29. 6. 2020, so naslednje posodobitve:

  • zaradi izdanega Odloka o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki ga je izdala Vlada RS dne 24. 6. 2020, je ponovno potrebno obvezno uporabljati zaščitne maske ali druge zaščite ustnega in nosnega predela obraza – spremembe v 5. in 6. poglavju Načrta UM; ter
  • zaradi spremenjenih priporočil NIJZ za knjižnice se posodablja organizacija posrednega pedagoškega dela v knjižnicah v 6. poglavju Načrta UM.

Ob tem vas pozivamo, da zaposleni v tajništvu (oz. na UKC po dogovoru) prevzamete zaščitne maske ter dosledno upoštevate vsa prejeta navodila in priporočila (razkuževanje rok, medsebojna razdalja, striktno upoštevanje varnostnih protokolov).

Povezava: načrt (24.6.2020) - NOVO, varnostni protokol (15.5.2020)

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand